El CEIP Villar Palasí s’acosta a la realitat de les persones sordes amb el seu projecte “Una finestra oberta al món”

3 abril 2019|Burjassot

Premio Extraordinario Villar Palasí
Actividad con FESORD

Durant el curs, l’alumnat del CEIP Villar Palasí de Burjassot està treballant, paral·lelament a la rutina habitual de les aules, en el projecte de centre “Una finestra oberta al món”, amb el qual, a través de diferents activitats, s’acosten a realitats diferents, bé siga per diferències culturals, geogràfiques o individuals. Sobre aquestes últimes, les diferències individuals, treballaran durant el tercer trimestre.

Així, el centre educatiu va convidar a la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD) a fer una xerrada de sensibilització per a explicar a l’alumnat la realitat de les persones sordes. L’activitat va comptar amb la col·laboració de la intèrpret en llenguatge de signes, Erika Agulló. D’aquesta manera, els alumnes es van acostar a com és el dia a dia de les persones sordes aprenent fins i tot, alguns dels signes d’aquest llenguatge.

D’altra banda, el passat 18 de març, els estudiants del CEIP Villar Palasí Olga Verdú, Pablo León i Adrián Sánchez van rebre el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic (curs 2017-2018), un reconeixement a l’excel·lència acadèmica que concedeix anualment la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.