El Centre Cultural Les Sitges descobreix els pulmons verds més bells en el curs Passejos guiats pels jardins de València

23 gener 2015|Burjassot

El segon quadrimestre dels cursos del Centre Cultural Les Sitges de Burjassot ofereix l’oportunitat, als amants de les plantes, la naturalesa i el medi ambient en general, de formar part del curs Passejos guiats pels jardins de València que farà, en 15 visites, un recorregut pels jardins més emblemàtics i bells de la capital, de Burjassot i dels seus voltants.

L’objectiu d’aquest curs és conéixer alguns dels jardins valencians més característics tenint en compte que, també aquests espais naturals, són el reflex de la societat i del moment en què són creats. Les visites comptaran amb una introducció històrica dels jardins, així com l’explicació de les plantes que viuen en ells, tant les de la tradició vernacla valenciana com les aportades pels grans “descobriments” (Amèrica, Àfrica i l’Extrem Orient) i l’actual tsunami globalitzador.

Totes aquelles persones que vulguen aprendre un poc més sobre les espècies que viuen en els jardins, la seua història o la seua situació poden apuntar-se a aquest curs, impartit pel Doctor en Belles Arts Julio Lacarra i amb un preu de 99,40€, que tindrà lloc del 18 de febrer al 17 de juny, tots els dimecres de 10:30 a 13 hores. Les matrícules poden realitzar-se en línia, en la web de Cultura de l’Ajuntament de Burjassot, cultura.burjassot.org o presencialment, sol·licitant cita prèvia en www.burjassot.org/citaprevia.

El Parc de l’Eixereta, el bosc del Sagrat Cor, l’Hort d’Almenar, La Granja, el Castell de Juan de Ribera, el Jardí Botànic, Vivers, El Roserar o la Beneficència, amb la Casa Museu dels Benlliure, el Convent del Carme i el Palau Forcalló, a València seran alguns dels jardins que es visitaran. Es poden consultar les dates de cadascuna de les visites en la web cultura.burjassot.org.