El Centre de Formació Les Sitges tanca el curs amb la tercera setmana de portes obertes

12 juny 2015|Burjassot

El Centre de Formació Les Sitges, el programa de cursos de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, celebra la seua última setmana de classes amb noves jornades de portes obertes perquè els veïns del municipi puguen no solament veure tot allò que han aprés els seus alumnes, sinó també formar part de manera activa en les seues classes.

En la tercera setmana de portes obertes, els alumnes d’iniciació a la guitarra clàssica seran els primers a mostrar tot el seu art el dilluns 15 de juny a partir de les 17.30 h en l’Aula 6 de la Casa de Cultura. A la mateixa hora, però en el Saló d’Actes, faran el propi les alumnes d’iniciació a la dansa clàssica. En aquest dia també l’aula de ceràmica, a les 19 hores, i el curs de pilates, a les 19.15 hores, obriran les seues portes a tot aquell que vulga gaudir d’una classe activa. Tot en la Casa de Cultura.

El dimarts 16 de juny, començarà a les 9.30 hores en l’Embarronat de les Sitges, amb l’aula oberta del curs de restauració i conservació de mobles. Ja en horari de vesprada, a les 17 hores, en l’aula d’arts i oficis, els alumnes del curs de terrisseria obriran les portes de l’aula a tots els interessats a veure el seu treball i com modelen les seues creacions. A les 17.30 hores, ja en la Casa de Cultura, el ritme del funky inundarà el saló d’actes d’aquest espai municipal i, a la mateixa hora, en el Teatre El Progrés, l’escola coral infantil afinarà les seues veus per a delit de tots els presents.

En l’equador de la setmana, el dimecres 17 de juny, a les 15 hores, es podrà gaudir de la classe oberta de ioga per a l’esquena i, a les 17 hores, de ioga integral. El dijous 18 de juny el torn serà de les escoles corals infantil i juvenil que, a les 17.30 i a les 19 hores, respectivament, es pujaran a l’escenari del Teatre El Progrés, i convidaran als assistents a pujar-se amb ells.

Les jornades de portes obertes es tancaran, i amb elles el Curs 2014/15 del Centre de Formació Les Sitges, el divendres 19 de juny, amb el curs de funky a les 17.30 hores en el saló d’actes de la Casa de Cultura.