El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado acull la clausura del Taller d’Ocupació Burja-Natura 613 II

4 juliol 2016|Burjassot

Iniciat el passat mes d’octubre en el Centre Sociocultural Díaz Pintado, el Taller d’Ocupació Burja-Natura 613 II celebrarà el final de les seues classes i la clausura del mateix dimarts que ve 5 de juliol a les 13 hores en el citat espai municipal.

En aquesta edició, el taller ha comptat amb 24 alumnes, sent tres les modalitats que s’han impartit: activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i soldadura. En el desenvolupament de les mateixes, l’objectiu ha sigut aconseguir la protecció, conservació, millora i restauració de zones verdes i espais enjardinats i la renovació dels equips urbans i les infraestructures recreatives i esportives situades en ells. El taller ha tingut una durada de 9 mesos en els quals s’han alternat les hores de formació amb el treball professional.

Els Tallers d’Ocupació 2015 són una iniciativa de formació dual en el marc del Pla d’Ocupació conjunta de les Administracions Públiques Valencianes, i està cofinançat per la Generalitat, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.