El Centre Cultural Tívoli obri les seues portes a “Les aventures de T. Sawyer”

10 novembre 2017|Burjassot

Des de 19/11/2017 fins a 19/11/2017

Les aventures de T. Sawyer

Aventures, misteris, ironies…tot açò i molt més es barrejarà el matí del 19 de novembre, a les 12 hores, en el centre Cultural Tívoli. Serà amb la posada en escena, en valencià, de “Les aventures de T. Sawyer”, una representació basada en l’obra de Mark Twain, produïda pel Centre Teatral Escalante amb la Teta Calva. 

Les entrades per a poder gaudir d’aquesta genial posada en escena tenen un preu únic de 6 euros i poden adquirir-se ja en la Casa de Cultura o bé el dia de l’espectacle en la taquilla del Tívoli des d’una hora abans de l’inici del mateix.

Escrita per Iaia Cárdenas i Xavo Giménez, i dirigida per aquest últim, “Les aventures de T. Sawyer” ensenyen que la màgia és viure i no haver viscut, sentir i no haver sentit, somiar i no haver somiat. En aquesta obra es dóna vida a allò que els xiquets i les xiquetes persegueixen fins que l’edat els acorrala: la llibertat, el desig de créixer ràpid per a tenir la citada llibertat de la qual gaudeixen els adults però, sense deixar de ser un xiquet.

Un espectacle per a tots els públics que se salta les normes ja que, en aquest cas, “el personatge principal no és el nostre Sawyer sinó, més aviat la nostra Sawyer. Un canvi de gènere en els clàssics personatges masculins i una nova mirada al dia a dia“.