El Centre Cultural Tívoli acull el 40 Festival de Bandes ‘Ciutat de Burjassot’

5 juliol 2022|Burjassot

Des de 09/07/2022 fins a 09/07/2022

Festival de Bandas 9-07-2022

Dissabte que ve 9 de juliol, a les 19:30h, el Centre Cultural Tívoli de Burjassot acollirà el Festival de Bandes ‘Ciutat de Burjassot’ que, en 2022, aconsegueix la seua edició número quaranta. Sobre l’escenari del Tívoli, els de casa, els amfitrions, l’Agrupació Musical Los Silos, la Banda Simfònica de la qual està a només una setmana de participar en el World Music Contest (WMC), festival de música de gran importància internacional que se celebra, durant el mes de juliol, en Kerkrade (Holanda) i per al qual els de Burjassot porten mesos assajant duro.

Per al Festival de Bandes del pròxim dissabte, els locals de Los Silos estaran acompanyats de la Unió Musical Centre Històric de València. Per a l’ocasió, els de la capital han tancat un repertori que, sota la direcció de Vicente Gavarda Porras, consta de tres peces: Pascual Damián (p. Balaguer), Portrait of Spain (T. Aparicio) i Polifemo (A. Valero). Per part seua, la Banda Simfònica Los Silos interpretarà Cielo Andaluz (P. Marquina), Nitescence Crepúsculaire (A. Kosmicki) i L’illa dels pensaments (J. Súñer), tot sota la batuta de Javier López Salón.

L’entrada per a gaudir del 40 Festival de Bandes ‘Ciutat de Burjassot’ és lliure i segur que veure el pati de butaca ple és un bon esperó per als músics de Burjassot de cara a la seua pròxima gran cita europea.