El Tívoli acull una jornada formativa per a l’obtenció del RG-CRE

10 maig 2018|Burjassot

Des de 26/05/2018 fins a 26/05/2018

Petardos
Curso Penya El Coet mayo 2018

Dissabte que ve 26 de maig, el Centre Cultural Tívoli obrirà les seues portes a una jornada formativa per a l’obtenció del carnet de responsable de grup de consumidors reconeguts com a experts (RG-CRE). Es tracta d’una acció formativa per a l’acreditació com RG-CRE per a actes festius religiosos, culturals i tradicionals en les modalitats de correfoc, cordà, passejà i depertà. Una jornada que arriba al nostre municipi, organitzada per de la Penya El Coet.

Aquelles persones interessades a participar en la jornada poden inscriure’s en la web de la Federació Valenciana d’Associacions d’Amics del Coet. L’aportació és de 10€, en el cas dels afiliats a l’entitat i de 20€ per als no afiliats. Aquest donatiu suposa un ajuda a la FVAAC per a col·laborar en les despeses derivades de la promoció d’aquest tipus de jornades, així com per a sufragar el material que s’entrega a cada participant. Cap dels ponents o col·laboradors en la jornada reben prestació econòmica alguna per la seua participació.

Des de la FVAAC es posa a la disposició de les persones interessades a participar en la jornada el correu cursos-rgcre@fvaac.com i el telèfon 682 87 26 72 per a solucionar qualsevol dubte.

La recollida de les acreditacions serà de 8 a 8.30 hores i el curs es desenvoluparà de 8.30 a 19.30 hores.