El Centre de Transfusió de sang estarà a Burjassot el 8 i el 9 de febrer

2 febrer 2021|Burjassot

Des de 08/02/2021 fins a 09/02/2021

Els pròxims dilluns 8 i dimarts 9 de febrer, el Centre de Transfusió de sang de la Comunitat Valenciana es desplaçarà a Burjassot en dues noves jornades de donació de sang. En aquesta ocasió, les veïnes i els veïns del municipi tindran tres punts de trobada als quals poder acudir per a donar sang, un bé molt necessari als hospitals valencians.

El dilluns 8 de febrer, la donació serà tant a l’Ajuntament com al Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, dos punts diferents del municipi que donaran l’oportunitat als ciutadans de cadascuna de les zones de Burjassot de desplaçar-se dins del seu barri per a poder ser solidaris i posar el seu granet d’arena en l’ajuda a les persones malaltes que ho necessiten. El dimarts 9 de febrer, el punt de donació estarà el centre social d’Ausiàs March.

Tots dos dies, l’horari de donació serà de 17.00 a 20.30 hores.

Des del Centre de Transfusió recorden que poden ser donants de sang les persones entre 18 i 65 anys que pesen més de 50 quilos i gaudisquen de bona salut. Les dones poden donar sang tres vegades a l’any, mentre que els homes poden fer-ho quatre vegades. No cal acudir en dejú.