El Centre Social d’Ausiàs March posa en marxa una ludoteca

14 febrer 2019|Burjassot

Ludoteca Municipal

Amb l’objectiu de donar un nou servei a les famílies del barri, l’Ajuntament de Burjassot posarà en marxa la setmana vinent, en el Centre Social d’Ausiàs March, una Ludoteca Municipal gratuïta. L’inici del servei serà el dimecres 20 de febrer i, a partir d’aqueix dia, estarà obert de dilluns a divendres de 16.30 a 20 hores.

Com s’ha assenyalat, la Ludoteca Municipal d’Ausiàs March és un servei totalment gratuït que el Consistori posarà en marxa per a ajudar les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot a conciliar la seua vida laboral i familiar. Aquest servei, dirigit a xiquets de 5 i 12 anys, és de lliure accés, prèvia inscripció en la pròpia ludoteca i, en aquest, comptaran amb animacions i amb activitats d’entreteniment.

Les inscripcions poden realitzar-se els dies 15, 18 i 19 de febrer en el propi Centre Social, en la Plaça de l’Actor Antonio Valero, a partir de les 16.30 hores. Per a això, és necessari aportar dues fotografies de grandària carnet del xiquet, la fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal i una fotocòpia de la targeta SIP del menor.

La posada en marxa de la Ludoteca dota al Barri de Lauri Volpi d’un nou servei municipal pensat, en aquest cas, per a la diversió dels més menuts al mateix temps que ajuda als seus pares i mares a poder conciliar el seu horari laboral amb el familiar.