El Centre Social Vila del Pilar reprén el seu taller de ball i el de memòria arriba al Centre Social Ausiàs March

21 octubre 2021|Burjassot

Mayores

Els tallers del Programa de Convivència i Dependència 2021/22 per als majors de Burjassot, programats des de la regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, a través de l’Equip de Dinamització de la 3a Edat, han començat aquest mes d’octubre i els participants estan gaudint ja de les seues classes.

A l’oferta que ja està en marxa, amb tallers de Chi-kung, pintura, costura i confecció, gerontogimnasia, taitxí, punt de ganxo i punt, s’uneix enguany, a partir del pròxim dimecres 27 d’octubre a les 17.30 hores, el Taller de Memòria que la regidoria de Majors ofereix per primera vegada. Aquest taller es desenvoluparà tots els dimecres de 17.30 a 19.00 hores en el Centre Social d’Ausiàs March.

Així mateix, l’Equip de Dinamització ha informat que el taller de ball ha représ les seues classes en la Vila del Pilar, tots els dilluns i dijous de 18.00 a 20.00 hores.

Les persones interessades a apuntar-se a algun d’aquests cursos pot fer-ho en el Centre Social Colón, en la c/ Colón, 40, on està situat l’Equip de Dinamització de la Tercera Edat o bé telefonar al 96 390 45 82.