El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado acull la celebració de la VI Festa de la consciència cívica i mediambiental de les 613 Vivendes

26 desembre 2018|Burjassot

Des de 27/12/2018 fins a 27/12/2018

CARTEL VI FIESTA DE LA CONCIENCIA CÍVICA Y MEDIOAMBIENTAL 2018-1

Aprofitant les vacances nadalenques, el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado de Burjassot, convidarà a les famílies del Barri de les 613 Vivendes al fet que participen en la VI Festa de la consciència cívica i mediambiental que tindrà lloc dijous que ve 27 de desembre a partir de les 10 hores.

Els participants podran gaudir, fins a les 13 hores, de tallers mediambientals, castells inflables, el taller de grafiti, jocs gegants i una chocolatà a càrrec de les Associacions del Barri de les 613 Vivendes.

Així mateix, des del centre han informat que el divendres 4 de gener, i com ja és tradicional,Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient avançaran la seua visita a Burjassot per a estar amb els xiquets del Barri al costat del seus patges i carters reals. Tots els participants en l’activitat tindran l’oportunitat de conéixer-los i de donar-los la carta amb els regals que desitgen.