El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, amb la col·laboració d’ADERES Burjassot, organitza un Torneig de Petanca

27 maig 2019|Burjassot

Des de 08/06/2019 fins a 08/06/2019

Torneo Petanca ADERES y Díaz Pintado 8-06-2019

Dissabte que ve 8 de juny, el protagonisme de l’activitat a Burjassot el tindrà la petanca gràcies al torneig d’aquesta modalitat esportiva organitzat des del Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, comptant amb la col·laboració d’ADERES Burjassot.

Així, el Torneig de Petanca 613 començarà a les 9 hores i es desenvoluparà en el propi centre, situat en la Plaça 9 d’Octubre. La inscripció per a participar en el torneig serà un depòsit de 2€ per parella, el qual es retornarà una vegada finalitzat el mateix. Les parelles participants podran ser mixtes, de xiques o de xics, com els participants preferisquen. Cada parella haurà de portar el seu joc de boles.

Al campionat podran apuntar-se joves a partir dels 14 anys, amb autorització dels seus tutors legals i el termini d’inscripció finalitza el dimecres 5 de juny; inscripció que haurà de realitzar-se en el Centre Socioeducatiu.

Els àrbitres del torneig seran designats per l’organització i els aparellaments es realitzaran per sorteig. Les tres primeres parelles classificades seran les guanyadores del torneig en el qual tots els participants rebran un entrepà i un refresc pel fet de participar.