El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado dinamitza tallers de musicoteràpia, punt de gantxo i Play Station amb el Programa de Barris Inclusius

6 juliol 2022|Burjassot

Talleres Verano Barris Inclusius 2022

Al llarg del mes de juliol, el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, dins del Programa de Barris Inclusius, desenvoluparà una sèrie d’activitats de dinamització de l’oci i temps lliure destinades especialment, però no exclusivament, a la ciutadania de l’entorn del Barri dels 613 Vivendes. Totes les activitats programades tendeixen a dinamitzar socialment el temps lliure de les persones a qui van dirigides, en coordinació amb el Departament de Serveis Socials, amb la finalitat de propiciar espais de convivència, ajuda mútua i interessos col·lectius.

Així, pensant en els adults a partir de 18 anys, s’ha programat dos tallers gratuïts. D’una banda, s’ha programat un taller de musicoteràpia que tindrà lloc els dies 5, 12, 19 i 26 de juliol, de 12.30 h a 13.30 h. Amb la programació d’aquest taller es busca connectar amb els beneficis terapèutics que ofereix la pràctica musicoteràpia que passen per la millora de l’expressió i la comunicació així com aconseguir majors nivells de socialització, coordinació i relaxació.

D’altra banda i a fi de “teixir d’orgull el Barri”, s’ha programat un taller de punt de ganxo que tindrà lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de juliol, de 12:30h a 13:30h. L’objectiu és teixir i confeccionar col·lectivament dos grans arbres de Nadal que, arribat el desembre, adornaran les dues places del Barri. Tots dos tallers es desenvoluparan en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado (Plaça 9 d’Octubre, 4), on també les persones interessades poden efectuar les seues inscripcions gratuïtes.

Finalment i dirigit als més joves del Barri, de 16 a 25 anys, s’ha programat un Torneig de FIFA Play Station, que tindrà lloc dimecres que ve 6 de juliol, a les 12 h que finalitzarà amb un esmorzar en el Centre Social d’Isaac Peral.