El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado rep la visita de representants de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria per a conéixer el seu funcionament i operativitat

20 maig 2021|Burjassot

Visita concejala Riba-roja

Conéixer les instal·lacions, el seu funcionament i la manera d’organitzar cada acció que es desenvolupa en el centre. Amb aquest objectiu, rebudes per la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot, Isabel Mª Mora, al costat dels tècnics de l’àrea, han visitat el Centre Soci Educatiu Díaz Pintado dos representants de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria.

Concretament, han estat a Burjassot la regidora d’Igualtat, Polítiques Inclusives, Drets Socials i Majors, Lola Verdeguer Royo, acompanyada de la tècnic de l’àrea del seu Consistori. Ambdues, han pogut comprovar la gran faena que es desenvolupa en aquest centre municipal, la seua organització i la seua operativitat per a donar el servei que dóna al municipi.

El motiu de la visita és que, des de l’Ajuntament visitant, s’està projectant la creació d’un servei similar al de Burjassot i volien conéixer, de primera mà, el centre burjassoter tant per les seues instal·lacions com pel treball que allí es desenvolupa.