El CGR L’Almara aconsegueix grans resultats esportius en les últimes setmanes

8 juliol 2022|Burjassot

CGR L'ALMARA- Blanca Rodríguez junio 2022

Han sigut setmanes molt intenses per a les esportistes i el cos tècnic del CGR L’Almara de Burjassot i els resultats no han pogut ser millors en les diferents competicions en les quals han participat.

D’una banda, en el Campionat d’Espanya Individual Absolut celebrat a Orense, en categoria Infantil, va haver-hi doblet del Club L’Almara: Blanca Rodríguez es va proclamar campiona d’Espanya en la Classificació General Open; campiona d’Espanya en la Classificació General; campiona d’Espanya per Autonomies; campiona d’Espanya en la final de cércol, Subcampiona d’Espanya en la final de pilota i quarta en la final de cinta. En la mateixa categoria, una de les gimnastes ucraïneses que es troben entrenant amb l’equip burjassoter, Liubov Goraschenko, es va proclamar tercera d’Espanya en la Classificació General Open i Campiona d’Espanya per Autonomies.

Ja a Saragossa, en el Campionat d’Espanya per equips, l’equip Aleví format per Naira Martínez i Anzhelika Veselova es va proclamar tercer d’Espanya en la classificació general i Naira, a més, va aconseguir el Subcampionat d’Espanya en la modalitat de corda. Per part seua, Celia Rodríguez, es va proclamar tercera d’Espanya en la classificació general al costat dels seus companys d’equip i també Subcampiona d’Espanya AMP en la final de corda infantil.

Finalment, l’equip de primera categoria, format per Alba Justicia i Laura León aconseguia un meritori quart lloc en la classificació general, aconseguint que Alba quedara tercera d’Espanya en la final de cércol i cinta.