El científic J. M. Mulet parla dels transgènics en l’IES Vicent Andrés Estellés

2 març 2017|Burjassot

El passat 23 de febrer, l’IES Vicent Andrés Estellés va rebre la visita del prestigiós divulgador científic José Miguel Mulet, qui va oferir una interessant xarrada sobre tot el que cal saber sobre els aliments transgènics a l’alumnat de Quart d’ESO i Primer i Segon de Batxiller.

El científic i comunicador, llicenciat en química i doctor en bioquímica i biologia molecular per la Universitat de València, va explicar als joves alumnes les qüestions principals sobre aquest tema, tan d’actualitat com és l’alimentació transgènica. La conferència de Mulet, que havia despertat gran expectació entre alumnes i professorat, no va decebre i van ser nombroses les preguntes que es van formular al científic després d’acabar la seua ponència. En finalitzar aquest enriquidor col·loqui, J.M. Mulet va tenir l’amabilitat de signar tots els exemplars dels seus llibres que l’IES Vicent Andrés Estellés té en la seua Biblioteca.

Els aliments transgènics són aquells que han sigut produïts a partir d’un organisme modificat mitjançant enginyeria genètica i al qual se li han incorporat gens d’un altre organisme per a produir les característiques desitjades.