El cinema Tívoli celebra el pont de maig amb quatre pel·lícules diferents en cartellera

25 abril 2023|Burjassot

Des de 28/04/2023 fins a 01/05/2023

El mes d’abril acaba amb el colofó festiu que anualment ofereix l’1 de maig i que, en 2023, arriba regalant un pont per a molts. Així, amb quatre dies per davant per a gaudir del seté art, el cinema Tívoli de Burjassot proposa una cartellera amb quatre títols diferents per a gaudir, de divendres a dilluns. Les pel·lícules que arriben al cinema Tívoli són ¡Vaya vacaciones!, En temporada baja i les reposicions de Super Mario Bros i El triángulo de la tristeza.

La comedia ¡Vaya vacaciones! es projectarà en el Tívoli el divendres 28, el dissabte 29 i el diumenge 30, a les 19.30 h. Dirigida per Víctor García León, aquesta comèdia espanyola de tall familiar compta amb el protagonisme de Toni Acosta, Ernesto Sevilla, Tito Valverde i Gracia Olayo. Els dos últims són en la ficció Manuela i José, un matrimoni els fills del qual compten amb ells sempre per a cuidar al seu torn als seus propis fills. Contínuament, Manuela i José han d’ajornar els seus plans, cancel·lar les seues vacances…Estan que no poden més i aquesta vegada preparen la seua venjança. Manuela i José deixaran de ser els iaios model i faran que els seus nets passen el pitjor estiu de les seues vides. Però Carla, Guille i Ali, els nets, tenen també les seues pròpies idees sobre com passar l’estiu, plantant batalla als seus iaios en una guerra sense quarter.

Per a les persones que preferisquen anar al cinema a la nit, el Tívoli proposa una altra comèdia a l’espanyola, En temporada baja, que tindrà les seues projeccions el divendres 28 i el dissabte 29, a les 22.30 h. Sota la direcció de David Marqués, Antonio Resines, Edu Soto, Coque Malla i Fele Martínez marxen de cámping en aquesta comèdia boja. La trama presenta a Alberto, la vida de la qual no és com li la prometien. Ell sempre va pensar que viuria en l’èxit, però hui la seua realitat és molt diferent. Anteriorment li coneixien com “el crack” i era un famós representant de futbolistes amb molt d’èxit. Ara, ja sense aqueix treball, viu malament en un càmping als afores de València. Un dia es troba amb Charly, policia divorciat al qual tampoc li van bé les coses. La seua dona li ha tirat de casa i mentre intenta reconquerir-la viu en el seu treball. Alberto decidirà fer costat a Charly i li convidarà a viure en el càmping amb ell. A partir d’aqueix moment, les coses aniran a pitjor…

La cartellera del cap de setmana llarg de transició entre abril i maig es completarà amb les reposicions de dues pel·lícules que ja s’han estrenat en el Tívoli i que tornen oferint noves oportunitats per a veure-les a la ciutadania. Es tracta de Super Mario Bros: la película, les projeccions de la qual tindran lloc el dissabte 29, el diumenge 30 i el dilluns 1, a les 17 h i El triángulo de la tristeza, que es reposarà el diumenge 30 d’abril, a les 22.30 h i el dilluns 1 de maig, a les 19.30 h.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema local tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, a través d’aquest ENLLAÇ i també, presencialment, en la taquilla del Tívoli des de mitja hora abans de l’inici de cada sessió.