El cinema Tívoli tanca la programació de gener amb les pel·lícules 1917 i La Gallina Turuleca

20 gener 2020|Burjassot

Des de 24/01/2020 fins a 26/01/2020

El cinema Tívoli encara l’últim cap de setmana de gener amb dues pel·lícules susceptibles de rebre un gran nombre d’espectadors i espectadores a la sala. La història de dos soldats britànics enmig de la I Guerra Mundial en 1917 i les boges peripècies de la Gallina Turuleca per a tota la família arribaran, amb les seues respectives projeccions, el divendres 24 i el diumenge 26 de gener.

El director Sam Mendes, responsable de pel·lícules com “American Beauty” o “Camino a la perdición” ha signat la pel·lícula “1917”, que es projectarà al cinema Tívoli el divendres 24 de gener, a les 22:30h i el diumenge 26, a les 19:30h. Guanyador dels prestigiosos Globus d’Or a la millor pel·lícula i al millor director i amb moltes paperetes en la carrera dels Óscar, el film segueix a dos joves soldats britànics al llarg d’un únic dia en el més cru de la Primera Guerra Mundial. En el front occidental, el general Erinmore (Colin Firth) encomana als caps Schofield (George MacKay) i Blake (Dean-Charles Chapman), una missió pràcticament impossible. Hauran d’entregar un missatge urgent i decisiu al coronel MacKenzie (Benedict Cumberbatch). Per a realitzar aquesta missió hauran d’abandonar la trinxera a plena llum del dia i avançar pel camp francés ocupat pels alemanys. Sense respir i en una carrera a contrarellotge, els dos soldats travessaran estretes trinxeres, filats i camp a través, en un entorn de mort i destrucció. Només disposen d’unes poques hores per a complir la seua comesa. Si no arriben a temps, 1.600 soldats perdran la vida, entre ells el germà d’un dels dos joves soldats.

Canviant de terç per complet, el cinema Tívoli albergarà també, aquest cap de setmana, una pel·lícula per a tots els públics, encara que potencialment indicada per a públic menut perquè la seua  protagonista és la Gallina Turuleca. Les seues projeccions seran el divendres 24 de gener, a les 19h i el diumenge 26, a les 16:30h. Es tracta d’una proposta d’animació de factura espanyola i argentina, dirigida per Eduardo Gondell i Víctor Monigote i protagonitzada per aquesta gallina tan singular. El peculiar aspecte de Turuleca deslliga les burles de la resta del galliner, fins que un dia, Isabel, una exprofesora de música, la porta a viure a la seua granja. Allí, feliç i en harmonia, la gallina descobreix el seu gran talent ocult: el cant. Així, La Gallina Turuleca conta la història de com un ser diferent troba el seu lloc en el món i, a partir del seu talent personal i únic, aconsegueix véncer les seues pors per a iniciar una aventura que li permet retrobar-se amb els éssers que estima. En el film, Eva Hache posa veu a la famosa gallina, mentre que José Mota es converteix en el malvat Armando Tramas.