El cinema Tívoli tanca març amb l’humor de ‘El hotel de los líos’ i ‘Mari(dos)’

28 març 2023|Burjassot

Des de 31/03/2023 fins a 02/04/2023

El cinema Tívoli encara l’últim cap de setmana de març i, per a posar el punt i final al tercer mes de l’any amb humor, ha programat dues comèdies a l’espanyola i dirigides totes dues per dones: El hotel de los líos. García y García 2, la segona part de les absurdes aventures al negoci dels García i la comèdia ‘Mari(dos)’, amb Paco León i Ernesto Alterio, de protagonistes.

El hotel de los líos. García i García 2 es projectarà al cinema Tívoli el divendres 31 de març i el dissabte 1 d’abril, a les 19.30 h i el diumenge 2 d’abril, a les 16.30 h. Dirigida per Ana Murugarren, Pepe Viyuela i José Mota protagonitzen aquesta comèdia ambientada en un atrotinat hotelet que els dos Javier García van comprar per error en una subhasta. Ara els toca viure una nova aventura, ajudats aquesta vegada, molt a la seua pesar, per un grup de xiquets superdotats que s’allotgen a l’hotel per a assistir a la Final Nacional de Talents. Al costat de la seua explosiva profe, Martina, els xiquets s’enfrontaran al mafiós Benito Camarena, que amb els seus sequaços, la seua mare i el seu germà, tractaran d’arrabassar als García el botí amagat a l’hotel, antic cau dels facinerosos. Completen l’elenc del spin-off de Garía i García, Antonio Resines, Paz Padilla i Ricardo Castella, entre altres.

El cinema Tívoli completa la cartellera de l’últim cap de setmana de març amb la pel·lícula Mari(dos) , que tindrà les seues projeccions el divendres 31 de març i el dissabte 1 d’abril, a les 22.30 h i el diumenge 2 d’abril, a les 19.30 h. Lucía Alemany presenta aquesta comèdia en la qual Toni (Paco León) i Emilio (Ernesto Alterio) reben la mateixa tràgica crida: les seues dones estan en coma després d’una allau en una estació d’esquí. Quan es presenten en el taulell d’admissions de l’hospital de muntanya fan un sorprenent descobriment: les seues dones són, en realitat, la mateixa persona, Laura (Celia Freijeiro). Durant anys, Laura ha portat en secret vides paral·leles, una salvatge muntanya russa a cavall entre les seues dues famílies. Obligats a conviure fins que Laura desperte i puga ser traslladada, Emilio i Toni lluiten per demostrar qui dels dos és l’únic i autèntic marit.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema local tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, a través d’aquest ENLLAÇ i també, presencialment, en la taquilla del Tívoli des de mitja hora abans de l’inici de cada sessió. Les pròximes pel·lícules que arribaran al cinema Tívoli són El exorcista del papaDungeons & Dragons, el cap de setmana del 7 al 9 d’abril.