El cinema Tívoli concentra aquesta setmana la seua programació en el diumenge amb “Operación Panda” i “Te quiero imbécil”

17 febrer 2020|Burjassot

Des de 23/02/2020 fins a 23/02/2020

Operación Panda
Te quiero imbécil

Amb l’arribada del cap de setmana, arribaran també dues noves estrenes al cinema Tívoli de Burjassot. La particularitat és que la programació cinematogràfica es concentrarà, aquest cap de setmana, en el diumenge 23 de febrer. El motiu és que el dissabte 22 de febrer, el Centre Cultural Tívoli acollirà la Solemne Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot, mentre que el divendres 21, la sala estarà immersa en els preparatius de l’esmentat esdeveniment faller.

Així, els espectadors i espectadores del Tívoli tindran, el diumenge, dues pel·lícules a la seua disposició: l’animada “Operación panda” i la comèdia espanyola, “Te quiero imbécil”. En el cas d’aquesta última, es projectarà a les 19:30h. Dirigida per Laura Mañá, aquesta comèdia romàntica presenta com a protagonista a Marcos (Quim Gutiérrez), a qui li ha deixat la seua núvia, just quan anava a demanar-li matrimoni. També li han tirat del treball i torna a viure amb els seus pares. La seua vida s’ha convertit de sobte en un desastre. Amb eixe panorama, Marcos està decidit a reinventar-se i triomfar, però no té ni idea de per on començar. Per això acudeix al lloc on tot es troba: Internet. Mentre tracta d’aplicar els consells d’un youtuber, Marcos es creuarà amb una antiga amiga del col·legi, una nova cap, la seua seu ex-núvia, uns col·legues molt intensos i un munt de dubtes existencials.

Els més xicotets de la casa es divertiran de valent amb “Operación Panda”, que es projectarà en el Tívoli el diumenge 23, a les 16:30h. Es tracta d’una pel·lícula d’animació per a xiquets a partir de 6 anys que comença quan una despistada cigonya carter entrega erròniament a un cadell de panda en la direcció equivocada. Serà llavors quan un os i els seus amics s’embarquen en una audaç aventura per a ajudar el petitt panda a unir-se finalment a la seua vertadera família i retornar-lo així a la seua llar. La pel·lícula està dirigida per la realitzadora Natalya Lopato i està escrita per Billy Frolick, responsable del guió de Madagascar (2005).