El cinema Tívoli creua l’equador de gener a l’espanyola amb ‘Pan de limón con semillas de amapola’ i la reposició de ‘Mamá o papá’

10 gener 2022|Burjassot

Des de 14/01/2022 fins a 16/01/2022

Pan de limón con semillas de amapola

El cinema Tívoli avança amb la seua programació del primer mes de l’any i, creuant ja el seu equador, arriba un cap de setmana amb una nova estrena, ‘Pan de limón con semillas de amapola’ i la reposició de la comèdia espanyola ‘Mamá o papá’. Cal informar que, durant les pròximes setmanes, les sessions de cinema en el Tívoli es concentraran en les jornades dels divendres i els diumenges ja que els dissabtes, la comunitat fallera de Burjassot coparà el centre cultural per a la celebració de les presentacions falleres, que tornen en 2022.

Dirigida per Benito Zambrano i protagonitzada per Elia Galera i Eva Martín, ‘Pan de limón con semillas de amapola’ és un drama que trasllada la història a Valldemossa, un xicotet poble de l’interior de Mallorca. Allí, Anna (Eva Martín) i Marina (Elia Galera), dues germanes que van ser separades en la seua adolescència, es troben de nou per a vendre una fleca que han heretat d’una misteriosa dona a la qual creen no conéixer. Les germanes són dues dones amb vides molt diferents. Anna a penes ha eixit de l’illa i segueix casada amb un home al qual ja no mestressa. Marina viatja pel món treballant com a doctora per a una ONG. Mentre intenten descobrir els secrets que tanca la seua enigmàtica herència, Anna i Marina hauran de fer front a vells conflictes familiars i intentar recuperar els anys perduts. La pel·lícula es projectarà en el Tívoli el divendres 14, a les 22.30 h i el diumenge 16 de gener, a les 19.30 h.

Per a aquells que es van quedar sense la seua dosi de bogeria familiar a l’espanyola, el cinema Tívoli reposa ‘Mamá o papá’, la comèdia espanyola dirigida per Dani de la Orden i protagonitzada per Paco León i Miren Ibarguren, que està arrasant en les taquilles i que a Burjassot es projectarà de nou, el divendres 14 de gener a les 19.30 h.

La pel·lícula, no recomanada per a menors de 12 anys, recrea la vida de Flora i Víctor, els pares que tot xiquet o xiqueta voldria tindre: moderns, divertits i afectuosos. No obstant això, tot es torça el dia que decideixen divorciar-se i apareix l’oportunitat laboral amb la qual tots dos porten somiant tota la vida. Només hi ha un problema: la custòdia. Cap està disposat a cedir. Així que, per ordre de la jutgessa, els xiquets hauran de decidir amb qui es queden: amb mamà o amb papà. A partir d’aquest moment, els pares modèlics es declaren la guerra i no hi haurà treva, ja que tots dos faran tot el possible per no obtindre la custòdia dels seus fills.

A través del lloc http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de passada de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades en la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la sessió. El protocol sanitari actual obliga, a més de presentar el certificat COVID, a l’ús de la màscara durant tota la pel·lícula, a excepció de quan s’estiga consumint menjar o beguda.