El cinema Tívoli dona la benvinguda a la primavera amb ‘Lucas’ i la visita del seu director, Álex Montoya

14 març 2022|Burjassot

Des de 20/03/2022 fins a 20/03/2022

CINE TÍVOLI- Lucas + charla con director 20-03-2022
Canta 2

Amb l’aroma de la cendra fallera encara en l’ambient i durant la jornada en què deixarem arrere l’hivern per a rebre la primavera de 2022, el cinema Tívoli de Burjassot reprendrà la seua programació, el diumenge 20 de març. Ho farà amb una primera proposta per a públic infantil i familiar amb la reposició de Canta 2! i amb la pel·lícula Lucas, la projecció de la qual es completarà amb la presència i presentació per part del seu director, el valencià Álex Montoya.

La reposició de la pel·lícula Canta 2! tindrà lloc en la primera sessió, a les 16:30h, mentre que la sessió de Lucas començarà a les 19h amb el col·loqui amb el cineasta valencià per a, a continuació, donar pas a la projecció del film. Guanyadora de tres premis en el Festival de Cinema de Màlaga (Millor pel·lícula, Millor Actor i Millor Premi del Público), amb aquesta producció, Álex Montoya adapta el seu propi curtmetratge inicial, perfilant-se com un dels prometedors talents de l’actual cinema espanyol.

Jorge Motos, actor valencià nominat a Millor Actor Revelació pel seu paper protagonista en aquest thriller en els Premis Goya 2022, dona vida a Lucas, qui acaba de perdre al seu pare, pateix assetjament escolar i tot al seu voltant comença a enfonsar-se. El seu únic desig és tindre una moto. Un dia li aborda Álvaro, que li ofereix diners, aquest que tant anhela per a la seua moto, a canvi d’innocents fotos seues. Álvaro vol usar les imatges per a crear perfils falsos en les xarxes socials i parlar, “només parlar” insisteix, amb xiques joves. Desesperat per la seua situació, Lucas acabarà acceptant la proposta. I arribaren els problemes. Aquesta pel·lícula no està recomanada per a menors de 16 anys.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de totes les passades de les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades en taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció. Després de la publicació en el DOGV de les últimes directrius sanitàries, per a accedir al Tívoli ja no serà necessari presentar el certificat COVID. D’altra banda, sí que es manté l’obligació de deixar una butaca de separació entre nuclis de convivència a esquerra i dreta.

L’últim cap de setmana del mes, , concretament el divendres 25 i el dissabte 26 de març, el Tívoli reposarà de nou Canta 2! a les 19.30 h, mentre que a la pantalla del cinema local arribarà també The Batman, aqueixos mateixos dies però en horari de nit, a les 22 h.