El cinema Tívoli dona la benvinguda a novembre amb Trolls 2 i Rifkins Festival, la nova pel·lícula de Woody Allen

16 octubre 2020|Burjassot

Des de 30/10/2020 fins a 01/11/2020

Rifkins Festival
Trolls 2

El cinema Tívoli de Burjassot acomiada octubre i dona la benvinguda al mes de novembre amb dues noves pel·lícules d’estrena en la cartellera. Així, del divendres 30 d’octubre al diumenge 1 de novembre, els espectadors i espectadores tindran a la seua disposició, al cinema local, la segona part de Trolls i, també, la nova i sempre esperada pel·lícula de Woody Allen, Rifkins Festival.

Com a proposta de cinema per a tota la família, arriba al Tívoli la pel·lícula d’animació Trolls 2, amb les noves aventures per a tots els públics d’aqueixos éssers encantadors amb punxeguts pentinats de colors, que canten, ballen i ho passen en gran. En aquest segon lliurament, Poppy, la líder dels trolls, descobrirà al costat dels seus amics Branch, Biggie i els altres que existeixen molts altres tipus de música, a banda del pop. Així coneixeran a trolls com Chaz, que estima el jazz; a Hickory, un troll que adora la música country; a Trollzart, el troll de la música clàssica i també a Essence, la Reina del Funk, o a Trollex, el Rei del Techno. Però tot es complicarà quan Barb, la reina dels trolls rockers, decidisca destruir tota la música que pertany a l’univers del rock. Aquest film musical i d’animació es projectarà al cinema Tívoli el divendres 30 i el dissabte 31 d’octubre, a les 19h i el diumenge 1 de novembre, a les 16:30h.

Per al públic adult, el cinema Tívoli té preparat un de les estrenes més esperades de la temporada. Es tracta de la nova pel·lícula de Woody Allen que, estrenada en el Festival de cinema de Sant Sebastià, centra la seua trama amb el propi festival de fons. El cineasta novairqués, amant de la ciutat donostirarra, presenta en el seu nou treball a un matrimoni que assisteix al festival de cinema de Sant Sebastià, uns dies en la bella ciutat on tots dos acabaran enamorant-se d’altres persones. Ella té un romanç amb un important director de cinema francés, mentre que ell s’enamora d’una bella dona espanyola que viu allí. El que comença com un simple esdeveniment de cinema, es convertirà en una aventura sentimental on la comèdia, tractant-se del cinema d’Allen, jugarà un paper fonamental. Rifkins Festival tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 30 i el dissabte 31 d’octubre, a les 22:30h i el diumenge 1 de novembre, a les 19:30h.

COMPRA ENTRADES

Les entrades per a gaudir de les estrenes més actuals al cinema de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es recomana adquirir-les amb antelació, per via telemàtica. El Centre Cultural Tívoli té activat el protocol de mesures sanitàries contra la COVID-19.