El cinema Tívoli diu s’acomiada del 2019 amb quatre pel·lícules d’estrena

26 desembre 2019|Burjassot

Des de 27/12/2019 fins a 01/01/2020

A menys d’una setmana de dir adeu al 2019, el cinema Tívoli de Burjassot vol acomiadar-se tirant la casa per la finestra i per això ha programat un total de quatre pel·lícules diferents per als últims dies de l’any i per al primer dia del 2020. Així, del 27 de desembre a l’1 de gener, els espectadors i espectadores de Burjassot podran triar entre l’aventura d’animació “Solan y Eri: misión a la Luna”; l’espanyola “Adiós”, el thriller “Puñales por la espalda” i la reposició de “Jumanji: siguiente nivel”.

El divendres 27 i el dissabte 28 de desembre, a les 19h, el cinema Tívoli projectarà la pel·lícula “Solan y Eri: misión a la Luna”. Es tracta de producció noruega, amb animació en stop-motion, on un ànec i un armadillo decideixen emular l’arribada de l’home a la Lluna. Han passat cinquanta anys des que Neil Armstrong fera un gran pas per a la humanitat i es convertira en el primer a trepitjar la Lluna. Ara, l’ànec Solan i l’armadillo Erin s’han proposat demostrar-se a si mateixos que són capaços de repetir aquella gesta. Per a això, s’embarcaran en una increïble aventura amb l’ajuda del seu amic inventor i d’un munt d’enginyoses eines. Per a aconseguir construir la seua nau i arribar a l’espai hauran de ser forts i superar molts obstacles.

El divendres 27 i el dissabte 28 de desembre, a les 22:30h, la dosi de cinema espanyol arribarà al Tívoli amb “Adiós”, un thriller dirigit per Mario Cabezas i protagonitzat per Mario Casas. L’actor dona vida a Juan, un convicte que comença a gaudir de la seua llibertat durant els caps de setmana, després de passar anys en la presó. Després de la mort accidental de la seua filla petita, Juan acudirà a la seua brutal família, sobrenomenats Los Santos, per a aclarir l’ocorregut i exercir la seua pròpia justícia. Mentrestant, Eli, l’agent de policia a càrrec de la investigació, tractarà d’evitar que el dolgut pare es prenga la justícia per la seua mà. La pel·lícula no és recomanada per a menors de 16 anys.

Per als fans del misteri tipus Cluedo i del bon cinema en general, arriba també al cinema Tívoli la pel·lícula “Puñales por la espalda”, que es projectarà el diumenge 29 de desembre i el dimecres 1 de gener, a les 19:30h. El film, no recomanat per a menors de 12 anys, està dirigit per Rian Johnson i protagonitzada per Daniel Craig. En la trama, aquesta comèdia de misteri presenta al prestigiós novel·lista de misteri Harlan Thrombey-. Aquest convidarà a la seua extensa família disfuncional a la seua mansió en la seua 85 aniversari amb l’esperança de reunir-los a tots. Quan és oposat mort en la seua mansió, l’inquisitiu i cortés detectiu Benoit Blanc és nomenat per a investigar. Molt prompte, tots en la família es tornen sospitosos.

Finalment, i per ser una de les grans estrenes d’aquest Nadal, el cinema Tívoli reposarà la pel·lícula “Jumanji: siguiente nivel”, que es projectarà el diumenge 29 de desembre i el dimecres 1 de gener, a les 16:30h.