El cinema Tívoli inicia la cartellera de febrer amb l’acció frenètica de ‘Argylle’

30 gener 2024|Burjassot

Des de 02/02/2024 fins a 04/02/2024

El cinema Tívoli comença el mes de febrer amb una d’espies. Es tracta d’Argylle, una de les pel·lícules més esperades de 2024 que, a Burjassot, centrarà la cartellera del cinema local, el cap de setmana del 2 al 4 de febrer. El nou film de Matthew Vaughn, protagonitzat per Henry Cavill i Dua Lipa, es projectarà en el Tívoli en cinc passes: el divendres 2 i el dissabte 3, a les 19.30 h i a les 22.30 h i també el diumenge 4 de febrer, a les 19.30 h.

El cineasta responsable de l’exitosa Kingsman torna amb un thriller d’espies, banyat de comèdia, en el qual els espectadors acompanyaran a Elly Conway (Bryce Dallas Howard), una escriptora especialitzada en històries d’espionatge, però també una dona introvertida i solitària que passa les nits escrivint amb l’única companyia del seu benvolgut gat. Els llibres d’Elly estan sempre protagonitzats per l’agent Argylle (Henry Cavill), un espia amb trames tan pegades a la realitat que, un dia, traspassen literalment la fulla escrita. Serà llavors quan Conway siga testimoni de com els seus llibres comencen, sense voler, a traure a la llum a una super organització criminal. No obstant això, la protagonista no estarà sola per a bregar amb esta nova etapa de la seua vida: l’acompanyarà Aiden (Sam Rockwell), un espia al·lèrgic als gat i fins al seu propi felí, Alfie, sempre ben col·locat en la motxilla de l’escriptora. Junts intentaran anar sempre per davant dels actes criminals d’esta super organització, encara a costa de mantindre el seny.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros (els dissabtes, hi ha preu especial de 2 euros per a les persones majors de 65 anys) i es poden adquirir telemàticament, en la pàgina web del cinema Tívoli, o en la taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.

Del 9 a l’11 de febrer, la cartellera del Tívoli inclou tres noves estrenes: La zona de interés, Ferrari i La reina del convento. La resta de la programació de febrer també està disponible en la web del cinema de Burjassot.