El cinema Tívoli programa ‘Belfast’ i ‘La ciudad perdida’ i les reposicions de ‘Sonic 2’ i ‘Los tipos malos’ per als últims dies de Pasqua

19 abril 2022|Burjassot

Des de 22/04/2022 fins a 25/04/2022

El cinema Tívoli atalaia en el pròxim horitzó un nou cap de setmana llarg que començarà el divendres 22 i s’estendrà fins al dilluns 25 d’abril, festiu per a molts i moltes per ser la festivitat de Sant Vicent Ferrer a València. Així, pensant a omplir de bon cinema el temps d’oci dels ciutadans i ciutadanes, el Tívoli ha tancat una variada programació que inclou dues estrenes: Belfast i La ciudad perdida i també dues reposicions per a tota la família: Sonic 2 i Los tipos malos.

El cap de setmana començarà amb la reposició de Sonic 2, la pel·lícula protagonitzada pel veloç eriçó blau de Sega, que tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 22 i el dissabte 23, a les 19.30 h. Els mateixos dies, divendres 22 i dissabte 23, però en horari de nit, a les 22. 30 h, arriba la primera estrena del cap de setmana amb La ciudad perdida. Es tracta d’una entretinguda comèdia d’acció amb Sandra Bullock i Channing Tatum com a protagonistes i que també inclou en el seu repartiment a Daniel Radcliffe i Brad Pitt, en una breu aparició. La trama presenta a la brillant escriptora Loretta Sage, la carrera de la qual ha girat entorn de la novel·la romàntica d’aventures que, ambientades en llocs exòtics, protagonitza un atractiu galà la imatge del qual apareix reproduïda en totes les portades, i que en la vida real correspon a Alan, un model que ha centrat la seua carrera a personificar al novel·lesc aventurer. Durant una gira per a promocionar el seu nou llibre al costat d’Alan, Loretta és raptada per un excèntric multimilionari, amb la intenció que l’autora li guie fins al tresor de l’antiga ciutat perduda sobre el qual gira el seu últim relat. Desitjós de demostrar que pot ser un heroi en la vida real, i no simplement en les pàgines de les seues obres de ficció, Alan es llançarà al rescat de la novel·lista.

La segona reposició del cap de setmana arribarà de la mà dels tipus dolents, l’última producció de la casa Dreamworks per a tota la família, que es projectarà en el Tívoli el diumenge 24 i el dilluns 25, a les 16.30 h, un èxit d’animació protagonitzada per una banda de dolents que s’han posat el difícil repte de portar-se bé. El segon i últim del cap de setmana és, no obstant això el plat fort. Es tracta de Belfast, l’última pel·lícula dirigida per Kenneth Branagh que li ha valgut l’Oscar 2022 a la millor direcció i amb la qual evoca la seua pròpia infància. Es tracta d’un drama, en blanc i negre, ambientat en la convulsa Irlanda del Nord de finals dels anys 60. La trama segueix al petit Buddy mentre creix en un ambient de lluita obrera, canvis culturals, odi interreligiós i violència sectària. Buddy somia amb un futur que li allunye dels problemes, però, mentrestant, troba consol en la seua passió pel cinema, en la xiqueta que li agrada de la seua classe, i en els seus carismàtics pares i avis. Belfast es projectarà el diumenge 24 i el dilluns 25, a les 19: 30 h.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció. La programació del cinema Tívoli d’abril finalitzarà amb Las aventuras de Pil i Animales fantásticos: los secretos de Dumbledore.