El cinema Tívoli rep desembre amb una cartellera repleta d’estrenes

1 desembre 2020|Burjassot

Des de 04/12/2020 fins a 08/12/2020

El cinema Tívoli de Burjassot encara la recta final d’aquest inoblidable 2020, l’any en què una pandèmia ens va robar massa coses, entre elles moltes hores de cinema en sala, amb l’optimisme d’haver tancat una programació amb bones i esperades estrenes que prompte arribaran a la sala fosca de Burjassot. Una sala que, setmana a setmana, va recuperant la confiança i l’afluència d’espectadors i espectadores.

Per a donar la benvinguda al mes i al pont de desembre, el cinema Tívoli proposa tres pel·lícules, que tindran les seues projeccions del 4 al 8 de desembre: la comèdia espanyola “Sentimental”; “En guerra con mi abuelo” com a proposta de cinema familiar i “Falling”, un drama protagonitzat i dirigit per Vigo Mortensen.

En primer lloc, arriba al cinema Tívoli “Sentimental”, una comèdia dirigida per Cesc Gay i protagonitzada per Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan. Es tracta de l’adaptació cinematogràfica de ‘Los vecinos de arriba’, l’obra teatral debut del mateix Cesc Gay. La comèdia presenta a Julio (Javier Cámara) i Ana (Griselda Siciliani), una parella que porta més de quinze anys junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca i que ha fet del combat diari l’essència de la seua relació. Una nit, Ana convida a casa als veïns del pis de dalt, Salva (Alberto Sant Joan) i Laura (Belén Cuesta), una parella més jove, amable i simpàtica, però els “sorolls” de la qual s’han convertit en una molèstia per a Julio i Ana. Serà llavors quan els sorollosos veïns de dalt els faran una inusual i sorprenent proposta que convertirà la vetlada en una experiència, excessiva i catàrtica, per als quatre. “Sentimental” tindrà les seues projeccions el divendres 4, a les 20h i el diumenge 6, a les 19:30h.

Com a proposta per a acudir al cinema en família, el cinema Tívoli programa “En guerra con mi abuelo” que es projectarà el dissabte 5, a les 17h, així com el diumenge 6 i el dimarts 8 de desembre, a les 16:30h. En la pel·lícula, el gran Robert de Niro es posa en la pell de l’avi de Peter, un xiquet que es veu obligat a abandonar la seua habitació pel fet que el seu avi, vidu des de fa poc, es trasllada allí. D’aquesta manera, el petit Peter veurà com a única opció, per a poder reconquerir la seua habitació, declarar-li la guerra al seu avi.

Finalment i per a concloure aquest llarg pont de desembre, el cinema Tívoli acosta als seus espectadors i espectadores la pel·lícula en la qual, a més de ser protagonista, Viggo Mortensen debuta com a director. Es tracta de “Falling”, un drama que es projectarà el dissabte 5, a les 20h i el dimarts 8 de desembre, a les 19:30h. En la pel·lícula, que aborda temes universals com la família, el pas del temps i la vellesa, Mortensen dona vida a John Petersen, el qual viu amb el seu nuvi Eric i la filla adoptiva de tots dos en el sud de Califòrnia. El seu pare, Willis, un granger tradicional i conservador de 80 anys, decideix viatjar a Los Angeles i quedar-se a casa de John mentre busca el lloc idoni per a jubilar-se. Una vegada tot junts, dos mons molt diferents col·lidiran. A més, Willis mostra senyals d’estar perdent el seny i la seua peculiar manera de ser, tan divertida com nociva per a alguns membres de la família, trau a relluir ferides del passat.

El cap de setmana de l’11 al 13 de desembre, no hi haurà cinema perquè el Tívoli albergarà dues representacions teatrals: “El método Grönholm”, una cita amb el teatre d’adults per al divendres i “Hechizados”, un musical infantil, per a la vesprada del diumenge 13 de desembre. La programació cinematogràfica es reprendrà, el cap de setmana del 18 al 20 de desembre, amb “El verano que vivimos”, amb Javier Rey i Blanca Suárez, mentre que de cara a final d’any i per a donar la benvinguda e gener del 21, sonen títols com Wonder Woman 1984, Los Croods 2, Hasta el cielo i Mamá o papá.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es recomana adquirir-les telemàticament. El cinema Tívoli té activat el protocol sanitari enfront de la COVID-19.