El cinema Tívoli rep el següent nivell de Jumanji

11 desembre 2019|Burjassot

Des de 14/12/2019 fins a 15/12/2019

Jumanji siguiente nivel

Les aventures continuen en el fantàstic món del joc Jumanji i d’elles podran participar els espectadors i espectadores que s’acosten al Tívoli el cap de setmana del 13 al 15 de desembre. La programació cinematogràfica més nadalenca segueix avant a Burjassot i ho fa amb l’arribada de “Jumanji: siguiente nivel”. Les projeccions tindran lloc el dissabte 14 de desembre, a les 19h i a les 22:30h i també el diumenge 15 de desembre, a les 16:30h i a les 19:30h. El divendres 13 no hi haurà sessions de cinema perquè, a les 20h, donarà principi l’espectacle teatral “Maravilloso fue volver”, dins de la programació cultural de Burjassot.

En aquest nou lliurament, continuen les aventures en el fantàstic món del joc Jumanji, on res és el que sembla i on els jugadors no poden abandonar el joc fins que no acabe la partida. En aquesta ocasió, torna la mateixa colla però el joc ha canviat: els seus personatges s’han intercanviat entre si, són els mateixos herois però amb diferent aparença. Amb l’objectiu de rescatar a un dels seus, els jugadors viuran emocionants i divertides aventures en llocs desconeguts i inexplorats, des de deserts àrids fins a muntanyes nevades, per a escapar del joc més perillós del món.

La programació cinematogràfica de desembre continuarà el cap de setmana del 20 al 22 de desembre amb l’arribada al Tívoli de les pel·lícules “El tiempo contigo”, “Los Ángeles de Charlie” i “Si yo fuera rico”.