El cinema Tívoli serveix “Otra ronda” a Burjassot

3 maig 2021|Burjassot

Des de 08/05/2021 fins a 09/05/2021

Otra ronda

El cinema Tívoli de Burjassot continuarà, durant el mes de maig, amb el cicle dedicat a les pel·lícules que han triomfat recentment en els Oscar. Després del pas de Nomadlad, que va rebre 265 espectadors en les seues dues projeccions, el cap de setmana del 8 i 9 de maig arriba al Tívoli “Otra ronda”, cinta danesa que s’ha alçat amb l’Oscar a la millor pel·lícula estrangera. La pel·lícula tindrà les seues projeccions el dissabte 8 i el diumenge 9 de maig, a les 19h.

Dirigida per Thomas Vinterberg, la pel·lícula presenta a Martin (Mads Mikkelsen), un professor de secundària que, al costat d’altres tres companys de professió, decideix realitzar un experiment que consisteix a mantindre un nivell constant d’alcohol en sang durant tot el dia. D’aquesta manera pretenen demostrar que sota la influència de l’alcohol són capaços de millorar en tots els aspectes de la seua vida, tornant-se més valentes i creatius. No obstant això, encara que al principi sembla que els resultats són molt positius, a mesura que avança l’experiment comença a descarrilar, portant unes conseqüències que els canviaran la vida per sempre.

Les entrades per a gaudir del millor cinema en el Tívoli té un preu únic de quatre euros i es poden adquirir de manera anticipada en www.cinetivoli.es.

El cap de setmana del 15 i 16 de maig, el cicle dels Oscar continuarà la seua marxa al cinema Tívoli amb la pel·lícula “Una joven prometedora”, Oscar al millor guió original.