El cinema Tívoli i la Terrassa d’Estiu van reunir a prop de 32.000 espectadors en 2019

12 març 2020|Burjassot

Les millors estrenes, les pel·lícules més exitoses del panorama cinematogràfic actual, a un preu reduït i amb una programació pensada per a totes les edats. D’això i de molt més és del que van poder gaudir els espectadors del cinema Tívoli i de la Terrassa d’Estiu en 2019; espectadors que han avalat, amb la seua presència a les sales, el treball realitzat per part de l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros.

La programació cinematogràfica del Tívoli ha sigut espectacular al llarg de tot el 2019 ja que prop de 32.000 persones, concretament 31.958, han pogut gaudir de la programació preparada des de la Casa de Cultura i, sempre, a un preu molt reduït, tan sols 4€ l’entrada per sessió. Una aposta molt important per part del Consistori que vol que les seues veïnes i veïns puguen anar al cinema sense necessitat d’eixir del municipi i sense gastar-se una gran quantitat de diners.

Durant tot l’any, de setembre a juny en el Tívoli i els mesos de juliol i agost, a la Terrassa d’Estiu, s’han projectat 78 pel·lícules, sent la que major nombre d’espectadors ha reunit “Aladdin” amb 1.846, seguida molt de prop per “Frozen II”, amb 1.743 espectadors i que es va projectar tant en valencià com en castellà, “Joker”, amb 1.377 espectadors, “Mientras dure la guerra”, amb 1.348 espectadors i “Si yo fuera rico”, amb 1.134 espectadors.

A tots aquests títols,  cal sumar altres pel·lícules com per exemple“Dumbo”, “La familia Addams”, Bajo el mismo techo”, “Green Book” o “Bohemian *Rhapsody” que també van comptar amb un gran nombre d’espectadors i que van ser de les pel·lícules més esperades pel públic del Tívoli, tant per part dels adults com dels xiquets de la casa.