El cinema d’animació protagonitza un nou cap de setmana a Burjassot

31 juliol 2015|Burjassot

La Terrassa d’Estiu de Burjassot torna a omplir la seua pantalla amb pel·lícules d’animació. Aquest cap de setmana, del 21 i 22 d’agost, ho farà amb la projecció de la pel·lícula “Río 2” que, de ben segur, ompli de rialles dels més xicotets de la casa l’Auditori de la Casa de Cultura del municipi.

“Río 2”, que arriba de la mà de la programació de cinema de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, és un llargmetratge nord-americà que, dirigit per Carlos Saldanha, endinsarà tots els burjassoters que acudisquen a la cita en la història de Perla, Blu i els seus tres fills en el seu viatge per l’Amazones. Un viatge que, fusionant comèdia i aventures, mostrarà els valors de la família i l’amistat.

La pel·lícula es projectarà en l’Auditori de la Casa de Cultura el divendres 21 i el dissabte 22 d’agost a les 22.30 h i l’entrada tindrà un preu de tan sols 2€.

Aquesta pel·lícula passarà el testimoni a “Cómo entrenar a tu Dragón 2″, film que tancarà la programació cinematogràfica estiuenca de Burjassot el cap de setmana del 28 i 29 d’agost.