El cinema d’estrena torna a la gran pantalla del Tívoli al setembre

5 setembre 2016|Burjassot

Després de dos mesos de frenètica aventura i còmica diversió, la Terrassa d’Estiu de Burjassot va tancar les seues portes, el cap de setmana passat, amb l’estrena espanyola més reeixida, Cuerpo de élite, i amb l’aclamat nou treball de Woody Allen, Café Society. Ara, en el segon cap de setmana de setembre, les millors estrenes cinematogràfiques canvien d’escenari de projecció per a tornar a la gran pantalla del Centre Cultural Tívoli.

La primera pel·lícula que arribarà al Tívoli, el divendres 9 de setembre i el dissabte 10, és “Kubo y las dos cuerdas mágicas”, la qual es projectarà, tots dos dies, a les 19 h. “Kubo y las dos cuerdas mágicas” és un film nord-americà d’animació protagonitzat per Kubo, un jove que viu tranquil·lament en un xicotet poble, fins que un esperit del passat posa la seua vida potes enlaire, en reanimar una venjança. Açò causa en Kubo multitud de mals glops en veure’s perseguit per déus i monstres. Si de debò Kubo vol sobreviure, abans ha de localitzar una armadura màgica que una vegada va ser vestida pel seu pare, un llegendari guerrer samurái.

També el divendres 9 i el dissabte 10, però a les 22:30 h, el Tívoli acull “Los visitantes la lían (en la Revolución Francesa)”, una comèdia fantàstica de segell francés i protagonitzada per Jean Ren. Godofredo de Miramonte i el seu fidel servent, Delcojón, es veuen projectats en una època de profundes convulsions polítiques i socials: la Revolució Francesa, concretament en el període de Terror. En aqueix moment de grans perills, els descendents de Delcojón, revolucionaris convençuts, confisquen el castell i tots els béns als descendents de Godofredo, aristòcrates arrogants fugits, la vida dels quals penja d’un fil.

“El Principito” i “Tarde para la ira” són les estrenes que arribaran al Tívoli de Burjassot el cap de setmana del 16 al 18 de setembre. L’adaptació al cinema de l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry és un film francés d’animació, dirigit per Mark Osborne. Irena Brignull va escriure el guió basat en la novel·la de 1943 del mateix nom, “El Principito”, la qual es projectarà, el divendres i el dissabte a les 19 h i el diumenge, a les 17 h. L’òpera primera com a director de l’actor Raúl Arévalo, “Tardes para la ira”, és un thriller basat en la venjança i protagonitzat per Antonio de la Torre, que està causant furor en el Festival de Venècia. La pel·lícula espanyola es projectarà el divendres i el dissabte a les 22:30 i el diumenge a les 19:30 h.

“Bridget Jones’ Baby” arribarà al Tívoli, juntament amb “Robinson, una aventura tropical”, el cap de setmana del 23 al 25 de setembre. Robinson és un film d’animació belga que ens trasllada a l’any 1659. Mak, un guacamai ali roig, viu en harmonia al costat dels seus amics en una illa tropical. No obstant açò, ell troba a faltar una mica d’acció: somia amb descobrir un nou món. Els seus desitjos semblen ser escoltats quan, després d’una forta tempesta, apareix en la costa Robinson Crusoe, únic supervivent d’un naufragi. “Robinson, una aventura tropical”, es projectarà el divendres i el dissabte a les 19 h i el diumenge a les 17 h.

Continuen les aventures de l’atabalada Bridget Jones (Renée Zellweger), ara ja amb els 40 anys i soltera de nou. Decidida a començar una nova etapa, allunyada dels excessos i de la constant depressió que abans definia els seus dies, la protagonista, amb una actitud més positiva, es manté en forma anant al gimnàs i s’envolta de vells amics, i també d’alguns nous. Per una vegada, Bridget té tot baix control. Què podria eixir malament? De moment, la seua vida amorosa dóna un gir inesperat quan Bridget coneix a Jack Qwant (Patrick Dempsey), un nou pretendent que és tot el contrari que Mark. Les coses es complicaran més encara quan Bridget reba una notícia que ho canvie tot per complet: està embarassada. Bridget Jones’ Baby es projectarà el divendres i el dissabte a les 22:30 h i el diumenge a les 19:30 h.

Setembre arribarà a la seua fi per a donar pas a octubre en un llarg cap de setmana en què el Tívoli acollirà la projecció de “El pincel mágico” i “El futuro ya no es lo que era”. La primera d’aquestes pel·lícules, de públic familiar, és un treball d’animació procedent de Xina, dirigida per Frankie Chung. Aquesta adaptació d’un popular conte xinés ens acosta la història de Dt. Liang, qui somiava amb ser pintor, però mai va tenir l’oportunitat. Un dia, un misteriós ancià lliura al jove un pinzell amb propietats màgiques i descobreix que tot allò que pinta amb ell cobra vida. La vida del xic es complica quan un malvat i ambiciós general sap de la seua existència i es proposa aconseguir el xicotet tresor a qualsevol preu. “El pincel mágico” es projectarà el divendres 30 de setembre i el dissabte 1 d’octubre a les 19 h i el diumenge 2 d’octubre, a les 17 h.

Finalment, “El futuro ya no es lo que era” es projectarà en el Tívoli, el divendres 30 de setembre i el dissabte 1 d’octubre, a les 22:30 h i el diumenge, a les 19:30 h. La pel·lícula espanyola, dirigida per Pedro Barbero té com a protagonista a Dani Rovira que té de companys de repartiment a actors i actrius de la talla de Carmen Maura o José Corbacho, entre uns altres. La comèdia està protagonitzada per Kar-El, un conegut endeví que es guanya la vida desxifrant el futur dels espectadors en una cadena de televisió local. Però també és Carlos, un tipus incapaç de comprendre ni la seua vida, ni als seus fills, ni a la seua exdona, ni tan sols a la seua mare, una prestigiosa actriu. Carlos està en una cruïlla: seguir sent un impostor o lluitar pel somni de la seua vida: ser actor.