El Club Abetmar Burjassot s’alça amb 31 medalles en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica

31 maig 2017|Burjassot

Club Abetmar
Club Abetmar

L’últim Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica, celebrat aquest mes de maig a Guadalajara, ha suposat per al Club Abetmar Burjassot un gran èxit, ja que els gimnastes de les diferents categories s’han alçat amb 31 medalles, 16 d’or, 11 de plata i 4 de bronze. A més, l’equip s’ha proclamat Campió d’Espanya en Base i Subcampió d’Espanya en FIG.

En nivell 1, benjamí per grups, ha aconseguit l’or l’equip format per María Torres, María Alexandra Draghici, Blanca Santana, Amaia Lixin Navarro i Eva Crespo. En la mateixa categoria, però en individual mixt, María Torres s’alçava amb l’or i Amaia Navarro amb la plata i, en parelles, Laura Valero i Claudia González, han sigut plata. En trios, l’or ha sigut para Ivana Carrión, Vega Pardo i Noa Huertas.

En nivell 2, cadet, l’or ha sigut per al grup de Noelia Guillem, Paula Picazo, Marta Alcaide, Lucía Santana i Andrea Giorgiana Draghici, mentre que, en individual mixt, l’or ha recaigut en Noelia Guillem i el bronze en Marta Alcaide. En trios, Paula Picazo, Lucía Santana i Andrea Giorgiana Draghici han sigut or.

Claudia Moscardó aconseguia la plata en individual mixt nivell 3, juvenil i, en adults, nivell 4, l’or era para Carmen San Miguel. Per la seua banda, en nivell 5 aleví, en individual masculí, l’or ha sigut per a Carles Guillem, la plata per a Nacho Viguer i el bronze per a Andreu Gollart . En parelles, en la mateixa categoria, l’or ha sigut para Carles Guillem i Sara Ferris i la plata per a Nacho Viguer i Desiré Pradas. Per la seua banda, en trios, Nacho Viguer, Desiré Pradas i Kelab Latorre s’alçaven amb l’or. Finalment, en Individual femení, l’or va ser para Paula Alapont, la plata per a Desiré Pradas i el bronze per a Sara Ferris.

En infantil, nivell 6, per grups, el conjunt format per Noelia Ramos, Sara Núñez, Laura Asensi, Martina Meiyun Navarro i Carolina Asensi es va alçar amb l’or, mentre que, en individual masculí, la plata va ser per a Roberto Rufo. En trios, Noelia Ramos, Laura Asensi i Carolina Asensi van ser or, mentre que en individual femení la pròpia Carolina s’alçava amb l’or, seguida per, Laura Asensi, plata i Noelia Ramos, bronze.

Lidia Martínez i Silvia Rodríguez van ser plata en parelles, nivell 7, júnior i, Silvia va aconseguir també la plata en individual femení. En el nivell 8, sènior, la parella composta per Belén Guillemot i Pedro Cabañas van ser plata, sent l’or en individual per a Belén.

Finalment, en Aero Danse, nivell 1, el grup format per Silvia González, Rocío Belada, Claudia Moscardó, Eva Martínez, Ana Sotos, Martina Morcillo, Mar Martínez i Aroa Pérez, va ser or.