El Club Andros Burjassot CB es presenta a la seua afició

16 gener 2015|Burjassot

El Pavelló Cobert Municipal de Burjassot acollirà la presentació dels equips que enguany formen part del Club Andros Burjassot CB i que, a partir de les 18:30 hores del dissabte 17 de gener, eixiran a la pista d’aquest espai municipal.

Compost aquesta temporada per 12 equips que engloben a quasi 150 jugadors, el Club Andros CB, tal com ha informat el seu president Mario Gumbau, presentarà als seus equips abrigallat pel poble de Burjassot al qual conviden al fet que acudisca al pavelló per conèixer de primera mà la gran qualitat de tots ells i la seua passió pel bàsquet.

Després de la presentació dels equips i del cos tècnic, que també comptarà amb la presència dels jugadors del CEIP Mare de Déu dels Desemparats del municipi, amb els quals el club té un conveni de col·laboració, i de l’ADERES Burjassot, flamant campió, per dotzena vegada, del Campionat d’Espanya de Bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual celebrat per la Federació Espanyola d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (FEDDI), tindrà lloc el partit oficial del Sènior A contra l’Alcàsser. Està previst que el partit comence sobre les 20:30 h.