El Club Handbol Asvian Asesores Burjassot es presenta davant la seua afició

22 gener 2018|Burjassot

Club Balonmano

Nerviosos i alhora il·lusionats per saltar a la pista en una vesprada tan especial. Així estaven el dissabte les jugadores i els jugadors que componen els diferents equips del Club Handbol Asvian Asesores de Burjassot ja que es presentaven a la seua afició. Un acte emotiu i carregat de sentiment en el qual, un a un, els jugadors i les jugadores van anar botant a la pista.

No van faltar a la presentació l’alcalde de Burjassot, Rafa García i el regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero els quals, al costat de diferents representants de la Corporació Municipal, van voler acompanyar en una vesprada tan especial al club burjassoter.

El club va presentar a sis equips, infantil, cadet, juvenil sènior i veterans, tots ells masculins i el sènior femení. A aquests equips es van ajuntar els dos alevins de l’Escola d’Handbol CP Ciutat Fallera, el Caixa Popular Luis Guarner i el Caixa Popular Ciutat Fallera i l’equip de les mares que enguany també ha començat a rodar.

Les mares van fer una crida perquè, tota aquella mare dona que desitge practicar l’handbol s’anime a fer-ho. Els entrenaments són els dimarts i els dijous de 20 a 21 hores en el Poliesportiu Municipal.

Finalment, es va fer també un homenatge als veterans del club.