El Club Handbol Burjassot ha participat en les jornades “Handbol som tots”

18 juny 2021|Burjassot

Jornada Balonmano junio 2021

El Club Handbol Burjassot s’està consolidant com un dels referents de l’handbol social i, per aquest motiu, ha sigut un dels cinc clubs de la Comunitat Valenciana que han participat en la jornada “Handbol som tots” que va tindre lloc ,el passat cap de setmana, en la localitat de Mislata.

Aquest programa de xarrades i grups de treball es basa en l’estudi i promoció de l’handbol social on els principals clubs de la Comunitat imparteixen xarrades i jornades de treball juntament amb algunes associacions rellevants i el suport d’institucions públiques.

En aquesta edició, el lema va ser “Fent més equip millorem el joc” i en la jornada es van desenvolupar diverses taules de treball i xarrades en les quals el club burjassoter va estar representat per Pablo Vegas, coordinador de l’entitat que es va centrar en les relació amb empreses i entitats amb l’objecte de la inclusió.

El Club Handbol Burjassot, amb la seua participació, ha mostrat la seua gran progressió a nivell esportiu al costat de la resta de clubs participants, com van ser els de Mislata, Agustins d’Alacant, Elx o Castelló, entre altres.