El Club Handbol Burjassot presenta els seus títols a l’Alcalde i al Regidor d’Esports

30 juliol 2019|Burjassot

Balonmano1

Tenien ganes de mostrar el gran palmarés que han aconseguit aquesta temporada. I les seues cares així ho testificaven. No ha sigut per a menys ja que el Club Handbol Burjassot ha tancat una gran temporada esportiva en la qual els èxits han sigut nombrosos.

Amb la mateixa il·lusió de l’inici de temporada, una representació del club burjassoter es desplaçava fins a l’Ajuntament de Burjassot on, en el Saló de Plens, van ser rebuts per l’Alcalde, Rafa García, i pel Regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez, als quals van mostrar les copes i els diferents títols aconseguits en la temporada 2018/19 per part del club, compost per més de 200 esportistes i més de 16 equips.

No va faltar a aquest acte tan senzill i alhora emotiu, una representació de l’equip de les mares dels esportistes que, setmana a setmana, i mogudes també per l’afició dels seus xiquets i xiquetes, donen el millor de si mateixes en la pista d’handbol.

Aquest curs, el Club Handbol Burjassot s’ha proclamat, en categoria infantil masculí, subcampió de Copa Federació i en cadet masculí, Campions de Copa Federació. Per part seua, el sènior femení ha aconseguit l’ascens a segona nacional i el sènior masculí, a més de ser subcampió de Copa Federació, s’ha alçat amb el segon lloc en la fase d’ascens de Monòver, amb el tercer lloc en la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana, han aconseguit ser Campions de Copa Federació i han aconseguit també l’ascens a segona nacional.

Així mateix, l’equip base es desplaçava a Hongria on es proclamava subcampió *sub17 en el torneig internacional.

Tal com va avançar l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, en uns mesos es realitzarà un acte d’homenatge per part del Consistori com a agraïment als èxits esportius del club i al gran esforç que dia a dia mostren els esportistes del club.