El Club d’Atletisme Els Sitges continua forjant als campions del futur

16 febrer 2022|Burjassot

CA Els Sitges

Els atletes del CA Els Sitges continuen aconseguint èxits en les últimes proves provincials del calendari de l’atletisme que s’han celebrat durant les últimes setmanes. És el cas, per exemple, de l’equip femení sub-14 del club burjassoter que exhibeix, amb un tercer lloc en el campionat provincial de Camp a través, el seu brillant futur i rubrica l’extraordinari paper dels seus atletes en l’individual de pista coberta. L’equip masculí sub-16, per part seua, també ha aconseguit el bronze en el campionat provincial d’Alzira.

La setena edició del Cross d’Alzira, que forma part del circuit Autonòmic de Camp a través de la Federació i que en aquesta ocasió acollia el Campionat Provincial de Camp a través, es va celebrar el passat 6 de febrer a Alzira i va confirmar l’hegemonia absoluta del CA Els Sitges a la comarca de l’Horta Nord, erigint-ho com una de les pedreres més prometedores de la província de València. L’equip femení sub-14 va rendir al màxim nivell i va aconseguir alçar-se amb el tercer lloc gràcies a la seua solidesa i regularitat. Carla Almenar, Sara García, Olivar Muñiz, Lucía Lerma, Laura García i Sara Pallardó van conformar l’expedició que va aconseguir el bronze després del CA Guadassuar, que va quedar en segona posició i el CA La Valldigna, que va ser l’equip vencedor.

Per part seua, l‘equip cadet masculí del CA Els Sitges també va aconseguir pujar-se al tercer calaix del podi i va completar l’extraordinari paper de la pedrera burjassotera en el panorama atlètic provincial i autonòmic. Joan Valero, Roberto James Arbiol, Rodrigo Chofre, Álex Navarro i Nicolás Ten van ser els artífexs de l’èxit als qui es van unir Pablo Hernández, que va véncer en la prova individual sub-23 i Emile Volent, que va ser tercer en aquesta mateixa categoria.

Alzira va servir a més per a rubricar la gran temporada que estan realitzant els sub-14 del club dirigit per Eduardo L. Gómez després de penjar-se 3 ors i un bronze en el Campionat Provincial Individual en pista coberta que es va celebrar recentment en les pistes de l’antic llit del Túria. El tot terreny Miguel Marco Albaladejo va ser un dels indiscutibles protagonistes en aconseguir l’or en 60 metres barres (10.83) i en llançament de pes (11,38 m). També es va fer amb el metall més preuat la marchadora Carla Almenar, que va cobrir els 2 km (11.26) amb una superioritat aclaparadora i va completar el cartell de medallistes la fondista Sara García del Arco que va cobrir els 2 km de la seua prova en 8.04, a tan sols 3 segons de la segona classificada.

En paraules del director tècnic del Club, Eduardo L. Gómez, “això no ha fet més que començar. Aquesta nova generació d’atletes del Club segur que ens donaran grates sorpreses en el futur”. Les pròximes parades són el Campionat Autonòmic per equips de Pista Coberta i el Campionat Autonòmic de Camp a través.