El Club de Gimnàstica Abetmar celebra el Festival de Nadal

13 desembre 2022|Burjassot

Des de 17/12/2022 fins a 17/12/2022

Festival ABETMAR Navidad 17-12-2022

A poc a poc, l’ambient nadalenc va arribant a tots els racons de Burjassot i rara és l’entitat o associació, de qualsevol àmbit, que no vulga celebrar amb els seus i amb la ciutadania que és temps de celebració. Així, i en l’àmbit esportiu, el Club de Gimnàstica Abetmar de Burjassot també ha organitzat el seu propi Festival de Nadal, que tindrà lloc dissabte que ve 17 de desembre, a partir de les 10 h, en el Pavelló Cobert de la localitat.

Enguany, la família Abetmar comptarà amb la participació en el festival dels ballarins i ballarines de Baildeport, entitat especialitzada en serveis i esdeveniments educatius i esportius. Al llarg del matí, hi haurà moltes activitats lúdiques entre les quals no faltarà la música, el ball i, naturalment, la gimnàstica, tot un festival amb lema inclòs: “Un Nadal pel Món”.

L’organització del Festival del Club de Gimnàstica Abetmar compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria d’Esports, que dirigeix Juan Gabriel Sánchez.