El Club de Gimnàstica Rítmica l’Almara finalitza 2019 aconseguint grans èxits esportius

7 gener 2020|Burjassot

L'Almara 1

No ha pogut ser millor el final d’any per al Club de Gimnàstica Rítmica l’Almara de Burjassot. Les gimnastes del Club han aconseguit grans èxits esportius en els últims mesos de l’any, tornant a mostrar la seua gran preparació i la gran qualitat de tots els exercicis que han executat.

Així, al novembre, l’entitat burjassotera s’alçava amb el bronze en la final de la Lliga de Clubs Iberdrola, 1a divisió, proclamant-se amb això com tercer millor Club d’Espanya, després del Club Ritmo de León i el Club Mabel de Castellón.

Ja el mes de desembre, en el Campionat d’Espanya absolut de conjunts celebrat a Saragossa, el Club s’alçava també amb el bronze en les finals per aparell dels huit millors conjunts del país en primera categoria, la màxima categoria del panorama nacional.

En el concurs general, les xiques de l’Almara van estar durant tot el cap de setmana donant el millor de si mateixes i superant-se en cada exercici, aconseguint així penjar-se la lluitada medalla de bronze, tal com han assenyalat des del club, amb un exercici brillant el diumenge en les finals.