El Club de Lectura de Burjassot celebra la seua segona sessió amb Blasco Ibáñez com a protagonista

15 juny 2017|Burjassot

Des de 30/06/2017 fins a 30/06/2017

Club de Lectura

El pròxim 30 de juny a les 19 hores la Casa de Cultura de Burjassot va a acollir la segona sessió del seu Club de Lectura, una iniciativa que sorgeix després de la petició d’un grup d’usuàries de la Biblioteca d’Adults i amb la gestió i suport de la vicepresidenta de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, Maria Viu.

En aquesta segona sessió el protagonisme serà per a Blasco Ibáñez, ja que la lectura del mes ha sigut “Arroz i tartana”. Amb motiu del 150 aniversari del naixement de l’autor valencià, la sessió es dedica a la seua obra, la seua figura i la seua relació amb Burjassot. I, per a parlar de la mateixa, es comptarà amb la participació de l’historiador burjassoter Luis Expósito.

Llicenciat en història per la UNED, Expósito ha escrit diversos articles sobre la història de Burjassot i València i llibres com “Los Silos de Burjassot. El granero de Valencia” o “Los marselleses. Una historia del Centro Republicado El Ideal y la Constancia”, entre uns altres.

Amb l’objectiu d’incrementar el plaure per la lectura en compartir-ho amb uns altres, el passat mes de maig s’engegava el Club de Lectura de Burjassot, de mans de les Biblioteques Municipals. Un projecte que suposa llegir, dialogar i aprendre d’un llibre, d’un autor, fomentant així la lectura i la crítica constructiva que afavorir l’atenció a idees d’uns altres, potenciant el debat i estimulant el coneixement de diverses tendències intel·lectuals.