El Club de Lectura de Burjassot inicia el seu 2018 a Tànger amb la novel·la finalista del Planeta

16 gener 2018|Burjassot

Des de 26/01/2018 fins a 26/01/2018

Club de Lectura

Els amants de la lectura lligen sempre que poden i a tota hora. Per açò, després de les passades jornades de festa, vacances o descans, els components del Club de Lectura de Burjassot estan ja desitjant tornar a reunir-se per a abordar i comentar el llibre que, últimament han tingut entre mans. Així, com cada últim divendres de mes, el pròxim 26 de gener, a les 19h, el Club de Lectura de Burjassot té una nova cita i un nou llibre sobre el qual reflexionar i debatre: “Niebla a Tánger”.

La novel·la de Cristina López Barrio ha sigut el llibre finalista dels Premis Planeta 2017. Amb “Niebla en Tánger”, l’autora madrilenya presenta al seu protagonista, Flora, que un dia es desperta al costat d’un desconegut en un hotel. Es marxa furtiva a la meitat de la nit per a tornar a casa amb el seu marit, no sense abans anotar-li el seu telèfon. Es percata llavors de la novel·la que el seu misteriós amant té sobre la taula: “Niebla en Tánger”. Frustrada en la vida laboral i personal no dubta a acceptar una segona cita amb aquest home, un seductor francés anomenat Paul, encara que ell no acudeix. Per a calmar la seua desil·lusió, decideix comprar la novel·la que Paul llegia. Les seues pàgines no tardaran a transportar-la a una història que es desenvolupa de forma paral·lela a la seua.

A partir de l’elecció realitzada amb anterioritat, els membres del Club de Lectura es reuneixen, cada mes, per a perllongar el seu plaure per la lectura. Com? Reflexionant sobre la trama, analitzant als personatges, aportant idees i punts de vista, coneixent dades sobre l’autor o autora, la seua època i les seues circumstàncies, escoltant les opinions dels altres i en definitiva, allargant més àdhuc la quantitat de vides que es viuen viatjant a través de les pàgines dels llibres.