El Club de Lectura comença l’any conversant sobre “Frankenstein”

16 gener 2019|Burjassot

Des de 25/01/2019 fins a 25/01/2019

Frankie

Divendres que ve 25 de gener, el Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults de Burjassot reprendrà les seues sessions a la Casa de Cultura a partir de les 19 hores. Després de les vacances nadalenques, el Club comença amb ganes aquest nou any en el qual la primera protagonista serà l’autora britànica Mary W. Shelley, i la seua obra “Frankenstein”.

L’elecció d’aquesta novel·la no ha sigut casual ja que, des de l’equip de Biblioteques es vol rendir així un xicotet homenatge a aquesta obra que, per primera vegada, va ser publicada l’1 de gener de 1818.

Narradora, dramaturga, assagista, filòsofa i biògrafa, Mary W. Shelley, va ser reconeguda a nivell mundial per la seua creació “Frankenstein o el modernO Prometeo” encara que també va editar i va promocionar les obres del seu marit, el poeta romàntic i filòsof Percy Bysshe.

Sobre l’autora i, com no, sobre la genial obra que va crear, debatran els components del Club de Lectura potenciant així el coneixement de l’obra i dels diferents punts de vista de cadascun dels lectors i lectores.