El Club de Lectura marxa de vacances amb una nova sessió virtual i el llibre “El hogar de niñas indeseadas”

2 juliol 2020|Burjassot

El hogar de niñas indeseadas

El Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults de Burjassot celebrarà demà divendres, 3 de juliol a les 18.00 hores, l’última sessió del curs. Com és habitual al llarg del últims mesos, la sessió serà virtual, a través de WhatsApp Web.

Amb l’objectiu d’estimular i motivar, per a la lectura, la Biblioteca d’Adults continua compartint les seues lectures amb les components del Club de Lectura. En la sessió de juliol comentaran, debatran i coneixeran una mica més a l’autora Joanna *Goodman i el seu llibre “El hogar de niñas indeseadas”.

El llibre mostra al lector els abusos contra els drets humans en la dècada de 1950 el Canadà. Es tracta d’una esquinçadora història sobre el llaç irrompible entre una mare i la seua filla; una novel·la inspirada en fets reals, una història de múltiples capes sobre la tolerància, la religió, el lloc de la dona en la societat, els elements històrics, la salut mental i molt més.

Nascuda a Mont-real el 21 de maig de 1969, Joanna Goodman és autora de cinc novel·les, sent algunes d’elles grans èxits de venda. La seua primera obra traduïda a l’espanyol va ser “El hogar de niñas indeseadas”, amb més de 200.000 exemplars venuts als Estats Units i el Canadà.