El Col·legi Juan XXIII celebra el seu VI Concurs Pictòric

15 abril 2016|Burjassot

Des de l’any 2010, ininterrompudament, i amb l’inici de la primavera, el Patronat Juan XXIII convoca el seu Certamen Pictòric que, en 2016, aconsegueix la seua sisena edició. Aquesta iniciativa promou la participació dels alumnes, no solament del propi col·legi, sinó també de la resta de centres educatius de Burjassot. A més, cada any, el certamen es completa amb la presentació d’obres d’Antics Alumnes, així com d’artistes i col·lectius convidats a la participació en el certamen.

En aquesta edició, el Patronat Juan XXIII compta també amb la participació de l’entitat “Nueva Opción”, Associació de Dany Cerebral Adquirit de València. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre, de caràcter provincial, fundada, l’any 1995, per un grup d’afectats de Dany Cerebral Adquirit i familiars. Usuaris i usuàries de “Nueva Opción” participaran en aquest Certamen Pictòric amb la presentació de les seues pròpies obres.

Al Certamen podran presentar-se tots els alumnes residents a Burjassot o que pertanguen a qualsevol col·legi públic, concertat o privat de la població, en qualsevol dels períodes de formació: Primària, Secundària, Batxiller, Cicles formatius, així, com els Antics alumnes del Juan XXIII.

El lliurament i recepció de les obres es realitzarà entre els dies 20 i 21 d’abril de 2016 en la consergeria del Col·legi Patronat Juan XXIII (C/ Isabel la Catòlica núm. 46), de 17 a 19 h. Tant el tema com la tècnica a utilitzar seran de lliure elecció, sempre que no es faça al·lusió a cap marca comercial i cada autor podrà concursar, solament, amb una obra.

La cerimònia de lliurament dels Premis del Certamen Pictòric, així com la inauguració de l’exposició de les obres, tindrà lloc el 4 de maig, a les 19 hores, en el Saló d’Actes del Col·legi Juan XXIII.

La totalitat de les bases del concurs estan arreplegades en la web del col·legi: www.colegiojuanxxiii.es.