El Col·legi Nostra Senyora dels Desemparats, promotor de l’esport escolar i l’activitat física

27 abril 2015|Burjassot

Fidel a una llarga tradició de suport a l’esport escolar, desenvolupada a través d’un sòlid Projecte Esportiu, el Col·legi Públic Nostra Senyora dels Desemparats de Burjassot va rebre, dimecres passat 22 d’abril, el reconeixement de Centre Educatiu Promotor de l’Activitat Física i l’Esport, que atorga la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Tradicionalment, aquest projecte s’ha desenvolupat amb equips de futbol-sala, minibàsquet i bàsquet, complementant-se amb continus campionats interns de ping-pong, futbol 3×3 i Bàsquet 3×3, que es realitzen en el temps d’esbarjo, al llarg de tot el curs. Fruit d’aquest treball ininterromput són els bons resultats que els equips del Col·legi han obtingut en els campionats comarcals dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, en les modalitats de futbol-sala i minibàsquet. A més, en l’actualitat, més de deu jugadors i jugadores eixides dels equips de l’Escola de Bàsquet del Col·legi (EBD), es troben jugant al màxim nivell de la seua edat en diferents equips de València, entre ells el València Basket, el C.B. Horta Godella i el C.D. Sagrat Cor de Godella. En el cas de les xiques, diverses jugadores han estat en les preseleccions de bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Aquests èxits han sigut possibles gràcies al bon treball realitzat en el col·legi, així com als acords de col·laboració amb clubs capdavanters de la província de València.