El Col·legi Joan XXIII obri les portes del seu Betlem

20 desembre 2022|Burjassot

DESCUBRE EL BELÉN DE JUAN XXIII

Com cada Nadal des de fa més de 25 anys, l’alumnat del col·legi Joan XXIII de Burjassot ha muntat el seu tradicional Betlem. Un costum que es va veure truncat durant dos anys per la COVID-19, ja que les restriccions d’accés impedien que el públic poguera visitar les instal·lacions del centre. Però aquest Nadal, el Betlem ha obert de nou les seues portes amb una renovada imatge per a ser descobert per qualsevol ciutadà que vulga conéixer-lo.

El Betlem es pot visitar en la Sala d’Actes del col·legi de Secundària Joan XXIII situat en el carrer d’Isabel la Catòlica nº46, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, fins al dia 22 de desembre.

La història del Betlem de Joan XXIII es remunta a la fi de la dècada dels noranta. Un belenista de Burjassot va decidir col·laborar amb el centre per a crear, juntament amb un xicotet grup d’alumnes del llavors dit Garantia Social, la primera escena i més important, el naixement.

A partir de llavors, cada any, aquest Betlem ha anat creixent gràcies al treball de l’alumnat, guiat i orientat sempre per la professora de Cicles Formatius Ana Fe Sánchez que, amb la seua dedicació i il·lusió, ha anat ampliant-lo i millorant el seu contingut fins a aconseguir l’impressionant conjunt que hui mostra el centre.

Durant un temps, aquest espectacular Betlem va participar en el concurs de pesebres del Cercle Catòlic de Burjassot, arribant fins i tot a guanyar en una ocasió el primer premi.