El Col·legi Joan XXIII col·labora amb la Fundació Novaterra a través de la campanya “Más que una flor” amb un lloc solidari el dimecres en el mercat ambulant

17 desembre 2018|Burjassot

Más que una flor

Cada any, la Fundació Novaterra duu a terme la seua campanya Nadalenca “Más que una flor” amb la qual, a través de la venda de les tradicionals Flors de Pasquas recapta fons per a activitats d’inserció sociolaboral.

En aquesta campanya col·labora, des de fa uns anys, el col·legi Joan XXIII de Burjassot que, enguany, ha volgut fer un pas més en aquesta col·laboració. Així, l’alumnat del primer curs de cicle de grau superior d’Administració i Finances juntament amb l’equip docent han volgut desenvolupar un projecte que integrara diverses assignatures. Aquest projecte, tal com han assenyalat fonts del centre escolar, s’ha gestionat íntegrament des de les diferents matèries, màrqueting, comptabilitat, comunicació empresarial, logística, gestió d’aprovisionament, etc…

Dins de les accions que realitzaran dins del projecte, l’alumnat va proposar la possibilitat de vendre algunes plantes i adorns nadalencs en el mercat ambulant dels dimecres, acció que realitzaran aquest pròxim dimecres 19 de desembre en una parada situada a la porta de l’Ajuntament.

Des del centre animen a la ciutadania a passar-se per la seua parada que posaran el dimecres ja que tota la recaptació anirà íntegrament a aquesta campanya, “Más que una flor”, de la Fundació Novaterra.