El col·legi Joan XXIII convoca el X Certamen Pictòric CANCEL·LAT

8 gener 2020|Burjassot

Concurso pictórico Juan XXIII 2020

CANCEL·LAT

El col·legi Joan XXIII de Burjassot ha convocat i fet públiques les bases del seu certamen pictòric que, en 2020, arriba a la seua desena edició. Aquest certamen de pintura naixia en el Patronat Joan XXIII amb la voluntat de fomentar l’educació artística, així com d’oferir als joves una oportunitat de demostrar les seues capacitats i posar-les en valor, oferint un repte pròxim a aquells interessats en el dibuix i la pintura. El concurs està obert a tots els joves del poble i està estructurat en categories per a garantir oportunitats a diferents franges d’edat.

Així, podran participar en el concurs aquells joves, residents a Burjassot o que estudien en qualsevol col·legi (públic, concertat o privat), associació cultural o acadèmia de la població, en qualsevol dels períodes de formació, sempre que la seua edat, el primer dia de lliurament d’obra, s’ajuste a alguna de les categories establides. S’han establit quatre categories: categoria A, per a joves entre 6 i 9 anys; categoria B, per a joves entre 10 i 12 anys; categoria C, per a joves entre 13 i 16 anys i categoria D, per a joves entre 17 i 20 anys.

Cada autor/a podrà concursar solament amb una obra. Tant el tema com la tècnica seran de lliure elecció, sempre que no es faça al·lusió a cap marca comercial i l’obra no atempte contra els Drets Humans ni contra la dignitat de les persones.

CONSULTA ACÍ LES BASES

El lliurament de les obres s’haurà de realitzar entre el 21 i el 27 d’abril de 2019, tots dos inclosos, de 13h a 14h, i el dimecres 22 d’abril també de 15h a 17h, en la consergeria del Col·legi Joan XXIII (Isabel la Catòlica núm. 46, Burjassot).

El jurat, format per professionals relacionats amb l’art, professors d’Educació Primària, una representació de l’AMPA del Col·legi Joan XXIII i una representació del Patronat Joan XXIII, triarà els seleccionats i els guanyadors sense conéixer la seua autoria i seguint criteris d’originalitat, expressivitat, interés artístic i domini tècnic.

Els premis s’anunciaran i entregaran en l’acte d’inauguració de l’exposició de les obres, que tindrà lloc el 6 de maig de 2020, a les 19 hores, en la Sala d’actes del col·legi. Totes les obres presentades formaran part de l’exposició del Certamen Pictòric Patronat Joan XXIII i es mantindran exposades durant tota una setmana.