El Col·legi Major Sant Joan de Ribera acull una conferència de la Clavaria de Sant Roc 2018

20 juny 2018|Burjassot

Des de 22/06/2018 fins a 22/06/2018

Conferencia Clavaría San Roque

A poc a poc, el mes d’agost s’està aproximant i la Clavaria de Sant Roc 2018 de Burjassot, amb Eros Quesada com a Clavari Major, està programant diferents activitats per a promoure la tradició festiva del municipi.

En aquesta ocasió, i comptant amb la col·laboració del Col·legi Major Sant Joan de Ribera, la Clavaria ha programat una conferència, per a aquest divendres 22 de juny a les 20 hores, que estarà impartida per Don José Brosel i que arriba amb el títol “La religiositat popular valenciana, expressió de la fe cristiana”. La conferència tindrà lloc en el propi Col·legi Major.

José Brosel Gavilá, sacerdot valencià, era nomenat a la fi del passat any nou vicerector de l’Església Nacional Espanyola de Santiago i Montserrat a Roma, així com vicerector de les dues institucions a ella vinculades, el Centre Superior Español d’Estudis Històrics-Eclesiàstics i el Convictorio Eclesiàstic. Brosel compagina el nou càrrec de vicerector amb el de relator de la Congregació per a les Causes dels Sants, nomenat pel Papa Francesc a l’octubre de 2017.